MADELEINES PERSONLIGA BLOGG

Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Madeleine - 8 maj 2009 22:05


Idag var jag ledig från jobbet och självklart var det dåligt väder. Grått, trist, mulet och typ storm! Vad göra? Jag tog mig ut i det dåliga vädret i alla fall. Men jag ville inte gå eller cykla så jag skulle ta bussen. Stod vid busshållplatsen och ser bussen komma. Tar fram en 20-lapp och tar ett kliv framåt, då passerar bussen förbi mig och fortsätter åka. Kvar står jag och tänker, men va fan.. jag skulle ju med bussen! Vilken värld befann sig den busschauffören i.?


Jag vände och gick hem igen och när jag kom innanför dörren tog jag fram mobilen och letade fram ett nr att ringa till. En kvinna svarade och jag framförde mitt klagomål och hon beklagade och sa att sånt får inte hända. Men nu var det försent, för det hade ju precis hänt. Hon sa att dem gärna vill ha sina kunder på bussen. Då kontrade jag med att eftersom jag tänkte ta bussen ville jag gärna sitta på den och inte stå kvar vid hållplatsen. Hon skulle prata med den busschauffören sa hon och tyckte det var bra att jag ringde. Hell yeah!


Så det blev att cykla ändå i stormen. Tog Daniels cykel då jag fått punktering på min. Men hans cykel går bra som fan :) hehe. Drog inte till stan utan till Lillänge centrum. Shoppade en del på Lindex, ett par byxor på rea och en skinnjacka. Sedan shoppade jag loss på skopunten =) Köpte 4 par skor, hehe. Fyra par! På en gång. Det var kul som fan *S* Ni ser dem på bild nedan. Fina va.?


/M.

Ovido - Quiz & Flashcards