MADELEINES PERSONLIGA BLOGG

Alla inlägg under juni 2008

Av Madeleine - 22 juni 2008 23:34

Idag har det varit en riktigt skön och slapp dag. Precis som det ska vara en söndag. Jag och Daniel skjutsade ut Robert till Ås för fotbollsträning och efter det tog vi en tur med bilen. Vi ville fota lite så vi stannde till vid Solliden. Så fort vi klev ur bilen såg vi en massa hammys *ekorrar..Hammy heter en ekorre i filmen Over the hedge/ På andra sidan häcken.* Fast det var verkligen inte lätt att fota de små rackarna för är det någon som är snabb så är det hammy :) haha!


När vi var klara med vår fotosession utomhus så åkte vi hem en sväng och fixade lite med tvätten bland annat. Sedan vid 18:15 drog vi hem till Robert, käkade pizza och kollade på Göta kanal 2. Efter det blev det fotboll som denna kväll bjöds på Italien- Spanien. Det blev en låång match för ingen gjorde mål så det gick till straffar. Efter det stod Spanien som vinnare. Nu har alla lag som jag höll på *Sverige, Portugal, Italien* åkt ut ur EM men jag kommer nog fortsätta titta ändå, och säkert på finalen också nästa söndag den 29:e. Nu återstår fyra lag och det är: Tyskland, Ryssland, Spanien och Turkiet. Blir nog tyvärr svårt att hålla på nåt av de lagen men alla dem har ju tagit sig vidare så vem är jag att säga nåt..egentligen. Hehe.


På bilderna nedan:


1) Jag, tittar på Hammy som hoppar och springer runt i trädet..hehe

2) Här är Hammy himself :) Leker för fullt! 


 

Av Madeleine - 21 juni 2008 00:14

Åh, rätt så fint väder på morgonen och förmiddagen, det betyder grilla för mig :) hehe. Så jag och Daniel bjöd in Pernilla och Robert, drog iväg och handlade mat och allt som behövs. Vi begav oss till Andersön och hittade en perfekt avlägsen plats nära parkeringen och ännu närmre till sjön *faktiskt precis vid kanten* Där fanns ett långbord och en plats för att ställa engångsgrillarna på. Kunde ju inte bli bättre! Och tro mig, det blev inte bättre heller *skratt*.

 

Vi hann att duka upp allt på bordet, i stort sett grilla klart köttet men sen kom vi inte längre. Ett oväder kom in och det började att mullra över våra huvuden, strax efter blev det storm och allt på bordet flög iväg och till sist kom regnet. Tror ni att vi satt kvar och njöt av maten? Eh, näe.. skulle inte tro det va? haha! Vi fick packa ihop i kaos och springa till bilen. Maten blev däremot uppäten ändå som tur var, vi dukade upp en gång till och fixade till köttet..men hemma =) Kvällen fortsattes hemma hos oss med film, vi såg Monsters Inc. Sedan blev det fotboll på tv som grabbarna såg på. Jag och Pernilla drog till Max och käkade glass, gött som fan! Hehe. Himla trevligt var det i alla fall, kul och snacka lite tjejsnacksskit ;) Eller hur Pernilla? 

Av Madeleine - 20 juni 2008 20:12

Det blev bara jag och Daniel på midsommarafton, men inte för att det gjorde något..tvärtom, det var mysigt tycker jag. Hehe! Men vädret kunde ju gott ha varit bättre. Molnigt och regn om vartannat med någon solglimt då och då samt näst intill storm, tyvärr. Men vi tog ändå en tur med bilen och fick till oss en picknick vid färjeläget på isön. Först var vi på Andersön och snurrade. Eftermiddagen och kvällen spenderade vi hemma med god mat, en film och mycket godis *och frukt såklart ;)* haha!


Lite bilder nedan:


1) Utsikt från picknicken. Norderön på andra sidan.

2) Macrobild på en smörblomma.

3) Macrobild på en annan gul blomma.

4) Macrobild på en röd blomma.

5) Jag, ute på Andersön. Bild tagen av: D Rydén.

Av Madeleine - 19 juni 2008 12:08

Av Madeleine - 15 juni 2008 12:25

Hela lördagen igår var trevlig tycker jag. Först var jag och Daniel på stan en sväng, shoppade lite och tog en fika. Gick runt i regnet med bara tröja vilket jag känner nu inte var så smart.. Sedan blev det hemåt för att byta om och fixa till sig lite. Vid 17 tog vi en taxi "för att det spöregnade" ner till Gamla teatern där det serverades buffé och Sverige-Spanien matchen på en stor duk med en massa folk. Efter en stund kom Mac och Karro samt Robert och gjorde oss sällskap. Maten var god och det var nice att sitta där och se matchen, men tyvärr förlorade Sverige denna match i 93:e minuten. Spanien vann med 2-1. Nu återstår matchen Sverige-Ryssland på ons, får hoppas att de vinner där. Så pappa, du missade inget.. Hoppas du o mamma istället hade kul på festen ;)


Smärtsam söndag som rubriken innehåller stämmer för jag mådde inte tiptop inatt direkt eller när jag vaknade vid 11:30, när Daniel kom in och sa att det var dags att gå upp. Ont i halsen och kroppen samt att huvudet dunkade och näsan ver täppt var vad jag kände. Inte skönt direkt! Men jag kände mig ju inte bra i fredags heller fast det blev nog värre igår pga regnet tror jag. Så idag får jag kurera mig och vila, började med att dricka varm soppa till frukost och nu sitter jag i soffan med laptopen och softar *bloggar* hehe. Daniel åkte iväg för en stund sedan, han ska spela fotbollsmatch idag i regnet stackaren. Han ville inte. Näe, nu ska jag nog se en film eller nåt.


Kram M!

Av Madeleine - 13 juni 2008 14:11

I GENTLY ENTWINE YOUR HAND IN MINE

AND HOLD YOUR LOVE TO ME

WE RISE UPON LOVE´S GOSSAMER WINGS

AND FLY INTO THE ETERNITY..

Av Madeleine - 12 juni 2008 01:08

Don't be afraid of living..
Don't be afraid of dreaming..

Don't be afraid of what tomorrow will bring..
Don't be afraid to open up your heart and start to sing..

Don't be afraid to sometimes pray..
Don't be afraid if you let god lead your way..

Don't be afraid that life one day will end..
Don't be afraid to open up and find a new friend..



Don't be afraid of anything..

Cause fear is your biggest enemy!

Ovido - Quiz & Flashcards