MADELEINES PERSONLIGA BLOGG

Alla inlägg under september 2008

Av Madeleine - 15 september 2008 22:04

Daniel har efter mycket längtande och suktande köpt sig en PS3:a, så i lördags bjöd vi över Mac, Karro och Robert för att lira Buzz och parta :) Mac vann första ronden och Daniel de nästkommande två. Det var två stolta grabbar det, haha! Efter det lyssnade vi på partymusik och jag o Karro dansade ;)


Vi bestämde oss sedan för att bege oss ner till stan för att fortsätta partyt. Taxin kom runt 00-tiden och stannade utanför Plaza/GIII. Där var det packat med folk men vi hade kul ändå. Gissa var jag befann mig mest? =) I baren?? Eh, skulle inte tro det. On the dancefloor of course, haha! Jag dansade järnet, precis som det ska va ;)



Av Madeleine - 12 september 2008 23:32

Av Madeleine - 12 september 2008 08:32

Är uppe sedan kl 07 och har precis käkat frukost. Snart ska jag cykla ner till Willys för att lämna min ansökan och sedan blir det nog att vara nere på stan igen och söka runt i ytterligare butiker och ställen. Så idag tar jag nya tag =)

Av Madeleine - 11 september 2008 21:56

Alltså, jag har redan i ett tidigare inlägg skrivit att jag inte kan varva ner vilket jag måste för snart går jag sönder känns det som. Inte så bra. Inte bra alls. Problemet är bara att jag inte vet hur det ska gå till. Någon som vet och kan tipsa mig? Jag skriver listor dagen innan för allt som ska göras nästa dag, vilket känns lite lättare men ändå varvar jag inte ner.


Försöker att inte tänka på saker och känna oro när jag ska sova för det hjälper ju inte sömnen direkt. Jag gör en massa saker hela tiden men känner mig ändå inte helt nöjd. Jag vill göra mer, men huvudet pallar inte just nu. Snart säger väl kroppen ifrån också. Kan man gå in i väggen när man inte har ett jobb? Ah, kanske. Men dit ska jag inte, det säger jag. Men hur ska jag slappna av? Hjälp.!

Av Madeleine - 10 september 2008 16:17

Det tog bara nån dag efter att jag kom hem från Sthlm innan träden började skifta i färg och man visste att hösten har kommit. Nu syns det verkligen, så idag tog jag en liten fotorunda och fångade de fina färgerna bland annat på bild.

Av Madeleine - 9 september 2008 21:47

I söndags begav jag, Daniel, Mac och Karro oss norrut och det var en säregen upplevelse kan jag säga. Helt fantastiskt! Se själva på bilderna nedan. Först kom vi fram till Hällingsåfallet, där det stora vattenfallet forsar och man ser regnbågen precis framför ögonen. Sedan satte vi oss i bilen igen och åkte till Stora Blåsjön och Jormvattnet för att till sist njuta av en helt otrolig solnedgång i Storvattnet. 


De fyra första bilderna plus den sista har Daniel tagit. Dryden.se

Resten av bilderna har jag tagit med min mobil.

Av Madeleine - 8 september 2008 10:26

Jag blev skjutsad till festen på frösön av Daniel runt 19.30 Anna mötte mig utanför porten. När jag kom in satt det nio tjejer runt ett bord, men jag var faktiskt inte nervös även om jag inte kände någon *förutom Anna*.  Men jag och Anna hamnade på varsin ände av det det långa bordet så jag fick ändå klara mig själv på sätt och vis, hehe. Det gick hur bra som helst. Alla var supertrevliga och lätta att prata med. Efter nån timme gick Anna hem för hon mådde inte så bra, hade jätteont i halsen och knappt ingen röst kvar. Stackaren.


Jag stannade kvar hos tjejerna och hade det jättetrevligt. Det snackades om allt möjligt eftersom alla inte kände alla. Det kom en tjej till efter mig som inte heller kände någon av oss där men det gick lika bra för henne att stanna där som för mig. Runt 00- tiden kom taxin vi beställde och då drog vi in till stan, rättare sagt O'Learys. Där blev det dansa av kan jag säga, och det var så jävla kul :) hehe. Alla följde dock inte med ut men jag hade jättekul med dem jag åkte dit med. Det var precis vad jag behövde, träffa lite nya människor och umgås och ha kul med =) Nu mår jag bra! Hehe.

Av Madeleine - 6 september 2008 19:05

Ikväll blir det party with some girls :) Ska bli kul! Anna som frågade om jag vill hänga på och eftersom valet annars är fotboll så är valet lätt, party of course! Haha =) Först är det tjejfest på frösön och sedan beger vi oss nog ut på krogen. Men festen har redan börjat, hemma hos mig. Så, skål då! :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards