MADELEINES PERSONLIGA BLOGG

Alla inlägg under augusti 2009

Av Madeleine - 11 augusti 2009 14:12


Efter ett litet tips så har jag nu lyft luren och fixat mig en plats på Mån 17/8 klockan 09:00 :) Återkommer om detta. 


Kram /M.

Av Madeleine - 9 augusti 2009 21:20


Jag och Daniel tänkte åka och bada, men tiden rann iväg och sedan blev vi tvugna att åka till bolaget då Robert behövde ett flak öl plus att det skulle inhandlas lite öl till kvällen för Daniel och Mac. Så vi drog iväg till bolaget i Lillänge och inhandlade det vi skulle ha, sen på vägen ut tar det stopp för mig. Det var varmt och fint väder ute så jag hade klänning på mig och ville känna mig lite fin så jag tog på mig pumps till det, inte så smart. Men hur ska man veta saker i förväg liksom? Hehe.


I alla fall, vid entrén hade dem en plastmatta med hål i och på väg in var det inga problem men på väg ut var det värre :p Självklart fastnade klacken i ett av hålen och jag bara kände hur foten lyfte upp från skon men skon stannade kvar och jag föll pladask framåt med en påse i varsin hand. Aj aj aj..min fot! Den vek sig och svullnade upp på en gång. Lyckligtvis stukade jag bara foten och skrapade upp knäet lite, jag slog i alla fall inte i huvudet. Så tur i oturen kan man verkligen kalla det, hehe. Men kul var det inte i alla fall. Nu är jag halt :p hehe.

Av Madeleine - 1 augusti 2009 11:51


Igår var det verkligen en kontrastrik dag. Fram till 16:30 hände typ inte mycket alls, det blev lite frukost och betapet samt lite slötittande på tv och lyssnande på musik. Vi var jättesega både jag och Daniel men sen på eftermiddagen kände vi att vi inte längre ville kasta bort dagen för ingenting så vi fixade oss och drog ner till stan. Där hände det massor för resten av kvällen, hehe. Vi gick först runt lite i några butiker, sen blev det käk följt av att först träffa Marcus och Karro på ett annat matställe där dem käkade.


Sen kom även Sandra och Martin dit men då gick vi alla till ett ställe som heter Paus där det var Sandras och Martins tur att käka. Vi andra intog öl, kaffe och varm choklad. När klockan var runt 21:45 deltog även Evy i sällskapet men då dumpade vi Sandra och Martin för bio, hehe. Nej då, de ville inte följa med helt enkelt. Vi såg Sommar med Göran, en svensk komedi som Karro gav 5 av 5, Marcus gav 4 av 5 och jag och Daniel tyckte 3 av 5. Vad Evy tyckte vet jag inte riktigt, får fråga henne idag ;) hehe.


Efter bion åkte Evy hem, tror hon var trött eller nåt ;) Men vi andra bestämde oss för att gå till nån pub för Daniel skulle möta upp nån, men som sen aldrig dök upp ändå. Vi gick till Dalles mitt i stan, mycket folk men det fanns ändå ett bord ledigt =) Det blev öl för grabbarna och drink för mig och Karro, hon tog en 6:a från början och jag började med en 4:a men efter det gick det bara utför :p haha! Sen blev det även 6:a för min del och jag drack som om det vore saft, fattar inte vad som hände :D Det slutade med 6 drinkar tror jag för min del.


Lite bakis idag va? Mouhha!! Jaja, det händer så sällan så det får väl gå, men usch vad oskönt det är att vara det, hehe. Men jag är hemma och tar det lugnt medans Daniel har åkt iväg för att spela fotbollsmatch, hoppas det går bra för han var också bakis sa han, dock vet jag inte hur mycket. Tror jag är mer :p haha. Undrar hur Marcus och Karro mår idag, ungefär som oss kan jag tänka mig. Bäst mår nog Evy idag ;) nykter och allt, hehe. Men ikväll har vi bestämt att det är fest igen, då super vi bort baksmällan och ligger döende imorgon. Vad sägen man om det, ja..att det är gött kanske ;D


Puss o Kram på Er  /M.

Ovido - Quiz & Flashcards