MADELEINES PERSONLIGA BLOGG

Alla inlägg under augusti 2008

Av Madeleine - 19 augusti 2008 11:40

De senaste dagarna har det regnat, blåst och varit kyligt ute men idag kom solen fram så nu är det fint väder ute =) Får nog bli att gå ut om en stund och fota lite kanske, hehe. Får se om jag träffar någon senare idag eller hittar på något med mamma som är ledig denna vecka. Tar det som det kommer.





Av Madeleine - 16 augusti 2008 20:02


1) Vad åt du till frukost?
En macka med skinka på och nyponsoppa till.


2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
Har ingen just nu. Pass


3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Sandra N.


4) Vilken färg har din dator?
Svart.


5) När var du arg senast?
För nån vecka sen tror jag.


6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Oj, svårt för mig att välja..men att ens ta studenten för mig var nog det bästa.


7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
All mobbning..helt klart.


8) Yoga eller löpning?
Yoga.


9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Min egen Bolognese såklart ;) haha!


10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
Story, PS.


11) Favoritkaraktär i deckare?
Oj, ingen aning.


12) Teveprogram du aldrig missar?
Sex and the City, Project runway och Man United matcherna :)


13) Vem är du avundsjuk på?
Ingen, man ska aldrig vara avundsjuk på någon..inte bra.


14) Din bästa revansch?
Det finns en sak.. men det är privat.


15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Pass, inget jag vill skriva öppet här.


16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta?
Grodlår, sniglar eller nåt i den stilen.


17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Thomas Bodström eller nån annan opålitlig politiker.


18) Kaffe eller te?
Inget av det tack!


19) Skostorlek?

Mellan 36-37, beroende på skor.


20) Hur ofta är du på IKEA?
Hm.. Vet inte ens om det händer 1 gång per år. Har lång väg att åka till Ikea, men det kan kännas skönt ibland.


21) Om du hade fem miljoner över – vad skulle du köpa?
En stor fräsch bostadsrätt med ett högt läge, fler skor förmodligen, en stor garderob att samla alla skor i, massa schysst kamerautrustning, ett gulligt hus på landet och ett hus utomlands :)

Av Madeleine - 14 augusti 2008 23:53

Känns som att jag varit här flera dagar bara för att det är fredag imorgon redan, men jag kom ju fram sent i tisdags kväll så det blir ju bara två hela dagar som jag varit *hemma* i Norrköping. Så, än så länge har jag inte hunnit med så mycket. Men igår var jag ute en stund och fotade lite men tyvärr började det spöregna så jag lessnade och gick hem igen. Idag har jag träffat Yvette, gått på stan och käkat väldigt god grekiskt mat på restaurang Poseidon följt av glass på McDonalds, hehe. Imorgon är det då fredag som jag skrev ovan och då ska jag träffa en skolkamrat från gymnasiet, Sandra Nilsson som nu fått barn :) Sedan ska jag eventuellt träffa Caya för en fotosession. Hörs!


Ps: Bilder lägger jag in senare..

Av Madeleine - 12 augusti 2008 12:26

Idag ska jag äntligen åka söderut :) till min älskade familj!

Jag är såhär glad idag *se bilden nedan* hehe =) 



Av Madeleine - 10 augusti 2008 23:47

Nu har jag jobbat sista dagen innan jag åker på tis. Känns skönt på ett sätt och på ett sätt inte..hm. Men det löser sig nog framöver. Imorn ska jag ner på stan igen och fortsätta lämna in min ansökan och mitt cv till olika butiker. Känns gött :) haha! Idag har det varit en soft dag, precis som det ska vara en söndag. På förmiddagen blev det lugnt hemma och sen vid 15 tog vi bilen och åkte till Pilgrimstad, till någon badplats med klippor och vattenfall. Grymt fint där! Ska lägga ut lite bilder på miljön där men det får bli imorn, har bara fixat till några på mig och Daniel därifrån så länge. Nu ska jag sova, natti! :)



Av Madeleine - 10 augusti 2008 11:18

På mig såklart ;) hehe..

Av Madeleine - 8 augusti 2008 12:29

Igår jobbade jag sista dagen på schemat men jobbar idag också, fast åt en kile som frågade mig för några dagar sedan om jag kan jobba för honom idag. Varför inte? :) Lite extra cash skadar ju aldrig! Vad händer annars då?

 

Jo, idag var jag nere på stan och gick runt till olika butiker med mina ansökan och mitt cv och lämnade in. Sju stycken hann jag med innan jag var tvungen att åka hem igen för att ta hand om tvätt innan jag sticker till jobbet. Men det känns så skönt att ha sökt några nu i alla fall. Ska ner på mån förmiddag igen och söka några till :) Sen får vi se vad som händer.

 

Helgen plus måndag kvar, sedan åker jag ner till Norrköping i ca två veckor. Det ska bli så skönt, jag ska bara njuta av mina lediga tid och umgås med familjen och vänner :) Självklart kommer jag fota massor också! =) 

 

Ha det bra! /M. 

Av Madeleine - 2 augusti 2008 22:17

Det var ett bra tag sedan jag bloggade.. vet inte riktigt vad som hände. I samma veva som jag blev sjuk så försvann lusten och orken att sätta ord på denna blogg. Nu börjar det komma tillbaks igen. Jag blev frisk efter 2,5 vecka och en hel del har hänt sedan dess.


Vi hade besök förra helgen av Daniels föräldrar med respektive för att det var Ecco Östersund Maraton. Sedan började stråket för att gå över till Storsjöyran i torsdags. Vi har varit nere på stråket några gånger, mycket folk var det. Jag och Daniel beslöt oss dock för att skippa själva yran i år. För dyrt och för lite tid för mig som jobbar hela helgen.


Men nu är det inte mycket jobb kvar, 4 dagar totalt på schemat *sen kan det bli nån mer dag om det skulle behövas*. Men snart bär det iväg hemåt, den 12:e flyger jag ner till arlanda för att sedan ta tåget vidare till min hemstad Norrköping. Det ska bli *som Daniel säger* gött! Hehe :)

Ovido - Quiz & Flashcards