MADELEINES PERSONLIGA BLOGG

Alla inlägg under december 2007

Av Madeleine - 20 december 2007 12:03

Äntligen har det blivit torsdag och jag har nu julledigt i en vecka :) Ska bli så skönt, även fast jag inte direkt kan lata mig då jag har massor saker att fixa hemma och imorn är det tvättdag osv. Men men, skönt ändå att inte vara på jobbet ett tag, hehe. På lördag bär det av med bilfärd till Vänersborg där jag kommer spendera min tid tills söndag 17:59 då mitt tåg går vidare till Norrköping och min kära familj. Gud vad jag längtar!! =) Och snart är det julafton, tiden bara springer iväg alltså, helt sjukt..hehe.


/M.

Av Madeleine - 18 december 2007 22:03

Kommer halvvägs på väg till jobbet imorse och när jag precis gått över en gata och ska ta en genväg genom en park kommer en lös "alltså inget koppel på sig " hund springandes i hög fart rakt emot mig, men den verkar inte ha tid att stanna eller så var jag inte så intressant ;) för den fortsatte springa vidare och efter en stund var den borta. Jag tittade bort mot det hållet hunden kom ifrån men såg inte en människa så långt ögat kunde nå. Så man kan lugnt säga att jag mötte en hund på vift, hehe!


Hoppas ni haft en bra dag =) /M. 

Av Madeleine - 17 december 2007 23:20

Av Madeleine - 17 december 2007 23:15

Fotbollsstadion Old Trafford i Manchester

Av Madeleine - 17 december 2007 22:43

Efter att jag somnat rätt skapligt igår så vaknade jag till framåt morgonen. Min älskling sover, det hör jag ;) men efter en stund hör jag även hur han helt plötsligt ligger och skrattar. Haha!! Jag frågade givetvis:


-älskling, vad är det du skrattar åt?


Fick något svammlande svar tillbaks och sen blev det tyst. Han fortsatte sova och själv somnade jag om. Sen när alarmet ringde och det var dags att kliva upp fick jag svaret, han hade drömt något som gjorde att han skrattade irl "in real life" också och inte bara i drömmen.. skumt hur det kan bli sådär alltså. Men kul var det i alla fall, hehe!

Av Madeleine - 15 december 2007 22:12

Klev upp 06:52 idag och kom precis innanför dörren i stort sett. Har varit iväg med min älskling, hans polare Mac och hans tjej Karro till Sundsvall idag :) Det har varit en minst sagt låång dag kan man säga men också en väldigt trevlig! Vi har shoppat en del på ikea och i något som hette Birsta city, ett stort köpcentrum som ligger alldeles bredvid ikea. Det har blivit en massa ljus som går åt nu när det är kallt ute, ( -17 grader var det på hemvägen). Sedan köpte vi lite smågrejer till köket och badrummet och 4 st ramar jag ska använda till ett par jättefina tavlor från Paris som jag har =). Daniel (min älskling) shoppade även lite kläder, jättefina kläder faktiskt.. skjorta och slips bland annat till nyårsafton då vi är bjudna till fest hos ovanstående personer Mac och Karro. Jag tittade runt en del men hittade inget att köpa faktiskt, hehe. Däremot köpte jag dock några julklappar.. wee! Nu tänkte jag packa upp grejerna vi köpte och Daniel är iväg och hjälper Mac och Karro med att lasta in deras grejer, som bland annat består av 2 madrasser, 50 tums tv, tv-bänk, hyllor m.m Skönt att jag slipper hjälpa till med det, haha! Va elak jag känner mig nu *ler*


Hoppas ni/du som läser min blogg också haft en bra dag och en skön kväll!


/M.

Av Madeleine - 13 december 2007 21:10

Alltså.. jag tror jag dör. Sitter vid datorn samtidigt som jag har efterlyst på på tv:n och så får jag höra om Asta 79 år som skulle hem från hyresgästföreningen sent en kväll och har bara typ 300 meter att gå men hon kommer inte ens halvvägs. Hon blir både misshandlad och VÅLDTAGEN! Jag bara sitter och tänker, jag finner inga ord för sånt!! Fy fan säger jag. Vad är det för sjuka människor som gör sånt?? Jag har så svårt att förstå. USCH!! Fega jävlar.


/M. 

Av Madeleine - 12 december 2007 21:26

På väg till jobbet var det -10.4 grader och på väg hem var det -13.7 grader.

Brr.. kallt alltså här i Östersund idag. Men jag måste säga att jag inte har sett en vackrare vinter någon annanstans än här. Solen lyckades ändå hitta hit idag och lyste upp den vita snön imorse, och det var så himla vackert! Bild kommer senare för självklart tog jag kameran i högsta hugg och tryckte av, ett antal gånger :) hehe.  Annars är jag lika trött som vanligt.. jobbat 11-19 idag och imorn blir det hemskt. Då kommer jag vara på jobbet mellan 9.45- 19.30, usch!

Men men.. det ger ju klirr i kassan sen plus att jag snart har julledigt =) wee!

Ovido - Quiz & Flashcards